Почитувани пријатели,

Роденденската забава по повод 25 годишниот јубилеј на Семос Едукација заврши а со тоа и периодот во кој Семос Едукација доделуваше gift cards во вредност од 50€.

Ви благодариме што бевте со нас и го направивте нашиот роденден поубав.

Се гледаме наскоро со нови изненадувања. До тогаш, следете не на www.semosedu.com

Славиме и подаруваме

50€ giftcard за обука по твој избор

Добитници на награди

 • Оливера Ѓорѓиевска

  Таблет
 • Лилјана Величковска

  Смарт телефон
 • Марија Дејаноска

  Лаптоп

Во 25 години од нула до...

43
вработени
116
тренери и инструктори
15
училници
327
курсеви
34
едукативни програми
+100.000
слушатели

Родендените
се важни

За нас овој јубилеј е посебен

Сите ние секоја година несебично споделуваме знаење и настојуваме да креираме подобра иднина за тебе, твоето семејство, твојот бизнис и твојата заедница.

Нека започне славењето

За тебе… За нас… За сите.

Овие месеци Семос Едукација подарува giftcard во вредност од 50€ за обука по твој избор до 31ви декември.

Покрај овој giftcard, со твојата пријава стануваш потенцијален добитник на специјална награда.

преземи го твојот giftcard со попуст
"World needs dreamers and the world needs doers. But above all, the world needs dreamers who do"

Од Скопје и Белград до...

 • 24
  држави во коииспорачуваме тренинзи
 • 2
  држави во коиимаме канцеларии
 • 14
  стратешкивендор партнерства
 • 3
  партнерства соцентри за тестирање

Твојот giftcard

100.000 наши слушатели
100.000 подобри иднини

Пополни го формуларот со твоите податоци. На внесениот email ќе добиеш специјален код кој ќе можеш да го искористиш при аплицирање на некој од курсевите на Семос Едукација.

И не заборавај! Со регистрацијата за giftcard стануваш кандидат за специјалната награда која ќе биде доделена на нашиот роденден.

Кодот е успешно испратен на твојата e-mail адреса. Те молиме провери го своето сандаче.